1 (imagine 1)
Inserarea clipsului

După aplicarea dezivului se inserează baza clipsurilor sub plăcile ceramice. Numărul de clipsuri este influențat de dimensiunile plăcii. Placa ceramică se fixează cu ajutorul unui ciocan de cauciuc.

2 (imagine 2 și 3)
Fixarea penei

Se inserează pana în suportul clipsului având grijă să nu se depășească punctul de rupere al acestuia. Pentru eficiența acestei operații se recomandă folosirea cleștelui reglabil de împingere.

3 (imagine 4)
Eliminarea clipsului

După întărirea adezivului se îndepărtează partea superioară a clipsului prin lovire laterală cu piciorul sau un ciocan de cauciuc.

Când munca va fi gata vine și răsplata. Din partea beneficiarului desigur care va fi foarte mulțumit de lucrarea executată.

 

 

Utilitate și beneficii

Ușor de folosit și intuitiv

Montare facilă, desprindere prin lovire. Departe de a fi o știință a rachetelor, oricine poate utiliza acest sistem fără să aibă o experiență prealabilă (vezi video-urile de pe această pagină).

Grosimea rosturilor la alegere

Grosimea rosturilor poate fi aleasă de către client începand cu 1 mm – Se îndepărtează foarte ușor, adică nu rămân plastice în exterior care se văd la chituire și devin un chin când vrei să le înlocuiești. 

Reduce timpul de montare

Plăcile ceramice pot fi montate cu până la 50% mai rapid. 

Evită deplasarea plăcilor la uscarea adezivului

Dacă până acum aveai grija deplasării plăcilor inainte de uscarea adezivului, de acum nu mai este cazul să te îngrijorezi. Sistemul menține precizia plăcii până la uscarea acestuia. 

Garanția unei suprafețe perfect nivelate și regulate

Cu acest sistem vă putem asigura că nu vor ezista plângeri din partea beneficiarului.