TIPURILE DE SISTEME

GAMELE NOASTRE DE PRODUSE

Sistemele de nivelare pe care le producem sunt cu pârghie sau cu tijă.

Gama CONFORT

Pentru plăci între 3 și 16 mm, este un sistem robust de tip pârghie, cu pană îngustă (1.2 mm), cu preț redus pentru o utilizare economică.

Gama STAR

Pentru plăci între 3 și 32 mm, este un sistem eficient de tip pârghie, cu pană lată (2.2 mm), destinat placărilor de dimensiuni mari și grele.

Gama PRACTIC

Este un sistem cu tijă, eficient, puternic, robust.

PRODUSELE NOASTRE SUNT LA ÎNDEMÂNA PROFESIONIȘTILOR DIN CONSTRUCȚII

PLACĂRI CERAMICE CU ARTĂ ȘI PASIUNE

5523
PROIECTE REZIDENȚIALE
8119
SPAȚII COMERCIALE
1303
CLĂDIRI DE BIROURI
2326
PENSIUNI ȘI HOTELURI

CLIENȚII NOȘTRI

Sistemele de nivelare produse de noi se adresează profesioniștilor din construcții de pretutindeni.

PROIECTE REZIDENȚIALE

Pentru dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale, soluțiile noastre ofera avantajul unui produs testat în timp, fabricat din materiale de cea mai bună calitate.

CLĂDIRI DE BIROURI ȘI DE SPECTACOLE

Clădirile de birouri reprezintă locul unde productivitatea este la ea acasă. Ambientul, amenjarea interioară sunt factori cheie în stimularea angajaților.

PROIECTE COMERCIALE

Un prim pas pentru a potența forța de vânzare în esplanade care cuprind spatii comerciale, mall-uri, showroom-uri îl constituie o placare de calitate și artistică.

PENSIUNI ȘI HOTELURI

Intr-o unitate de cazare este important ca toate condițiile oferite turiștilor să fie cele mai bune. Începand de la design-ul care îmbraca unitatea de cazare, totul trebuie sa fie de cea mai înaltă calitate.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Cei 5 ani de experiență în producție, contactul permanent cu clienții și piața ne-au permis să alegem cele mai bune compoziții de material pentru produse de cea mai bună calitate.