Despre noi

Noi suntem THOMAS CLARSON SRL

Produsele noastre sunt făcute cu pasiune și cu accent pe calitate.
Dragă client

Ai achiziționat recent produsele noastre din gama CONFORT, STAR sau PRACTIC pe care le producem cu profesionalism și alături de comunitatea noastră? Noi ne ascultăm și învățăm de la consumatorii noștri. Fără un feedback din partea ta, CONFORT, STAR sau PRACTIC ar fi pur și simplu niște sisteme de nivelare. Dar nu sunt. Fiind testate de tine, permite-ne sa producem produse tot mai bune.

Acum 5 ani am inceput sa producem aceste game pentru ca nu eram mulțumiți de ce găseam pe piață. Demersul nostru nu a fost usor nici pe departe dar nu ne oprim in a cauta cele mai bune căi pentru a face produsele și te invităm să faci la fel.

Asteptam un feedback de la tine pe vanzari@sistem-nivelare.ro. Mulțumim.

  • Calitatea este țelul nostru
  • Învățăm de la consumatori
  • Folosim ultimele tehnologii de fabricare
  • Testăm și îmbunătățim continuu
  • Nu sunt limitări de stoc, dispunem de cantități industriale
  • Vă consiliem în alegerea celei mai bune soluții
  • Clienții noștri stau mărturie
  • Optimizăm consumul

Proiectele noastre facilitează o placare de calitate și de o planeitate perfectă adresându-se profesioniștilor din construcții.

Cifre reprezentative
5523
PROIECTE REZIDENȚIALE
8119
SPAȚII COMERCIALE
1303
CLĂDIRI DE BIROURI
2326
PENSIUNI ȘI HOTELURI

FABRICA NOASTRĂ

Thomas Clarson este una dintre fabricile cu tradiție dotată cu tehnologie modernă. Flexibilitatea tehnologică, puterea de organizare a producției, conferă posibilitatea de a produce atât serii mari cât și mici.

Gamele de produse pentru nivelare CONFORT, STAR sau PRACTIC sunt realizate din polimeri și materiale de calitate, produsele fiind atent monitorizate pe intregul flux tehnologic pentru depistarea eventualelor erori de fabricație.

Orientarea către client

Echipa Thomas Clarson vă oferă servicii de consultanță în vederea alegerii celor mai bune soluții și a necesarului optim pentru proiectele dumneavoastră. Alegeți elementele de lucru optime cu ajutorul specialiștilor noștri, pentru a vă bucura de un rezultat perfect, o nivelare perfectă, cu personalitate.