De ce am ales sistem-nivelare.ro

Salutare,

 

Baietii de la sistem-nivelare au facut pentru noi, comuniunea de constructori, un blog unde ne putem da cu parerea  despre experientele noastre cu care ne confruntam zi de zi.

Eu ma  numesc Stefan Bestianu, montez gresie la nivel profesionist de 15 ani de acum. Am lucrat atat in strainatate, cati si in tara, Acum am ales sa ma refugiez in Romania si sa practic meseria aici. Sistemul acesta de nivelare al gresiei, bazat pe pene il stiu de pe vremea cand lucram in Germania. Acolo este foarte utilizat deoarece se economiseste foarte mult timp  cu acesta. Practic fiind foarte mult de muca, cu sistemul reuseai cu pana la 50% mai repede sa pui gresia, astfel puteai face mai multe lucrari intr-un interval mai scurt de timp.

Exista totusi si un lucru negativ acolo: pretul era unul destul de ridicat. Din fericire, aici de cand lucrez cu ele, pot spune ca este foarte rentabil. Practic faci o invesitite initiala unde cumperi un cleste cateva sute de pene care se refolosesc, iar dupa trebuie sa cumperi doar clipsurile, care sunt consumabile.

De asemenea au si niste pachete special create in functie de nivelul la care ai ajuns. Eu le folosesc si sunt foarte multumit.

Va salut dragilor,

Stefan